• DOLAR 32.574
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2435.714
  • ...
`Cennetin annelerin ayakları altında olduğu unutulmamalı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında, Hasan Sağlam Öğretmenevinde buluştuğu programda açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, "Kah annemiz, kah eşimiz, kah kız kardeşimiz olan kadınlarımızın, hayatımızda çok önemli yerleri var. Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu unutmamalıyız" dedi.
 
Yaşamımızda bu denli önemli yeri olan kadınlara yönelik şiddete hayır demenin hepimizin görevi olduğunu belirten Bardakçı, "Bunun aksi durumlarda yapılacak olan tüm olumsuz davranışlar kendi annelerimize, kız kardeşlerimize, eşlerimize yapılmış sayılacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Kadınların çalışma hayatında yer almasının Türkiye`nin sosyal ve ekonomik gelişmesine olumlu yönlerinden de söz eden Bardakçı, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak konuşmasını tamamladı.
 
Programın sonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan bayan personelden en kıdemli olanlarına İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli adına Vefa Bardakçı tarafından çiçek verildi. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir