• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
İstanbul'un yanı başında kar kalınlığı 50 santimetreyi buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kar lastiği ve zincir takmayan sürücüler yolda kaldı. Jandarma ekipleri kar lastiği ve zinciri olmayan araçların sürücülerinin zirveye çıkmalarına izin vermedi.

TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolda sürekli kar küreme ve tuzlama çalışması yaparak yolu ulaşıma açık tuttu.

TÜM TÜRKİYE'YE YAYILACAK
Beklenen soğuk hava dalgasının gelmesiyle özellikle yurdun kuzeybatı kesimlerinde hissedilir derecede soğuma meydana geldi. İstanbul'un batı komşusu Tekirdağ'da bazı bölgelerde yağan kar vatandaşları sevindirdi. Soğumanın bugün de Kartepe ve bölgesinde devam edeceği ardından da tüm Türkiye'ye yayılması bekleniyor.

KAR VE YAĞMUR ETKİSİNİ ARTIRACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde bugün havanın çok bulutlu ve aralıklı yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, Akdeniz ile iç ve doğu bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak, zamanla Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA ÇARŞAMBA GÜNÜ KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR
Öte yandan İstanbul'da çarşamba akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur bekleniyor. AKOM'dan, "Çarşamba akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden Sibirya kökenli yeni bir soğuk hava dalgasının Marmara Bölgesi'ne giriş yapması bekleniyor." açıklaması yapıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir