• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
Bağlar Belediyesi'nden fiyat denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son zamanlarda yoğun şikayetlere konu olan fahiş fiyatlarla ilgili çalışma başlatan Bağlar Belediyesi, işletmelerde etiket ile satış fiyatı uyum denetimi yaparken fırın ve ünlü mamullerin satıldığı işyerlerinde fiyatın yanı sıra gramaj ve kalite kontrolleri yaptı.

Etiket ile satış fiyatı birbiri ile uyuşmayan işyerlerine ilgili kanun maddeleri gereğince yasal işlem uygulanarak halka açık işletmelerde de maske, temizlik ve sosyal mesafe ile ilgili uyarılar yapıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla yerine getirilen  denetimlerde kahvehane, çay bahçesi, dernek, lokal, kuaför, güzellik merkezi, hamam, sauna ,pazar yerleri, restoran, kafe, alış veriş merkezi ve market gibi halka açık iş yerlerinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında hijyen denetimleri gerçekleştirildi.

Belediyenin zabıta ve ruhsat müdürlüğü ekipleri, ayrıca bin 700 işyerine yönelik ruhsat denetimi gerçekleştirerek eksikleri olan esnaflara belediyenin her türlü kolaylığı sağladığını dile getirip işlem yapmaları için bilgilendirmede bulundu.

Ekiplerin cadde ve sokaklarda vatandaşlara yönelik maske denetimleri ise devam ediyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir