• DOLAR 32.578
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2487.854
  • ...

İZMİR - Bu artışın, geçtiğimiz yıl Temmuz ayından itibaren uygulanmaya başlanılan ücret indirimi kararı, arabalı vapurlarda yapılan onarım ve bakım sonrası sefer iptallerinin yaşanmaması, yoğun saatlerde 3 arabalı vapurun hizmet vermesi ve hizmet alma yöntemi ile Ayvacık isimli vapurun körfezde sefer yapmaya başlamasından kaynaklandığı açıklandı.

 

6 yılı aşan bir süredir arabalı vapur ücretlerine zam yapmayan İZDENİZ, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında uygulamaya başladığı \"mesai günleri 10:15 - 15:45 ile 21:30 - 23:10 saatleri arasında indirimli ücret\" uygulamasıyla da İzmirlilerden tam not aldı. İndirimin uygulandığı son 6 aylık veriler baz alınarak yapılan hesaplamaya göre, arabalı vapurlarla taşınan araç sayısı yıllık 362 bin 736`dan 420 bin 196`ya yükseldi.

 

Kayıt olun haberdar olun!
Öte yandan, Körfez içi yolcu ve araç taşıma hizmeti yapan İZDENİZ A.Ş yolcuların bilgiye kolay erişimi için yeni bir hizmet başlattı. İZDENİZ`e ait duyuru, ek sefer ve iptal edilen seferlerden anından haberdar olmak isteyen yolculara e-mail yoluyla bilgilendirme yapılmaya başlandı. Bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin www.izdeniz.com.tr sayfasındaki kayıt formunu doldurmasının yeterli olacağı açıklandı. (İlyas yıldız - İLKHA)