• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı down sendromluları unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Batman Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret eden Başkan Durmaz, down sendromluların hayata neşe katan ve her zaman gülen özel kişiler olduklarını söyledi.

 

Durmaz “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle bizlerde bugün Batman Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ettik. Okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya geldik. Aynı zamanda down sendromlu çocuklarla sınıfta bir araya gelip kendilerine çiçek taktim ettik. Bu okulumuzda 140 down sendromlu öğrenci bulunmaktadır.” dedi.

Batman merkezde bulunan down sendromlu çocuklara yönelik çalışmalar yaptıklarını ve bir farkındalık oluşturma adına bugünde onları unutmadıklarını belirten Durmaz “Down sendromlu bireyler yılın bir günü değil tüm günleri hatırlanmalıdır. Çünkü down sendromlu çocuklar ve bireyler hayata neşe katan ve her zaman gülen özel bireylerdir. Bizler de onları bugün ziyaret ederek bir farkındalık oluşturabilme adına toplumun onlara yönelik durumlarını kabul etmeleri ve onların da topluma adapte olmaları adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir