• DOLAR 32.598
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2408.77
  • ...
Batman`da `Hafıza teknikleri ve kolay öğrenme` semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Yurt Müdürlüğü İdare Salonunda saat 19.00`da gerçekleşen semineri Ankara Kişisel Gelişim Uzamanı Veysel Yıldırım verdi.
 
Seminere Yurt Kur Diyarbakır Bölge Müdür Yardımcısı Erdinç Yücesoy, Yurt İdare ve İşletme Şube Müdürü Fethiye Eser, Batman Yurt Müdürü Kadri Gümüş, Batman Yurt Müdürlüğü personeli ve yurt öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.
 
İlk olarak söz alan Batman Yurt Kur Müdürü Kadri Gümüş, seminer ile ilgili bilgi verdi.
 
Daha sonra söz alan Kişisel Gelişim Uzmanı Veysel Yıldırım, "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme Yolları" konusunu sinevizyon eşliğinde anlatarak, "İsimleri hafızaya almanın önemi, Hafıza tekniklerinin temel mantığı, Beynin bölümleri ve işlevleri, Sağ beyni geliştirmek için yöntemler, İsim ve yüzleri hafızaya alma teknikleri, İsim yüz hafızaları uygulamaları, Hafıza çivileri tekniği, kelimeler nasıl kolaylıkla hafızaya alınır?" gibi konulardan örnekler vererek detaylı olarak açıklamada bulundu.
 
Daha sonra öğrencilerle soru-cevap şeklinde öğrencilerin "Hafıza Teknikleri ve Kolay Öğrenme Yolları" noktasında görüşlerini aldı.
 
Programa öğrencilerin yoğun ilgisi olduğu görülürken, program katılan öğrencilere verilen kokteyl ile sona erdi. (Sezer İlbasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir