• DOLAR 32.569
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.887
  • ...
Aile Meclisi: İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararı yeni bir 'one minute' kararıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi hakkındaki Cumhurbaşkanı kararıyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Çevik, Şimdi, 6284 sayılı aile yasasının değişmesi yönünde çalışmaların başlatılmasını beklediklerini ifade etti.

Çevik, "Daha mükemmel bir yasasının çıkartılması konusunda, Beştepe’den gelen  'kendi inanç, tarih ve geleneğimizden yola çıkarak dünyaya örnek olacak bir yasa' sözünün arkasındayız." dedi.

İstanbul Sözleşmesinin gölgesinde hazırlanan 6284 sayılı yasanın resmi gazetede yayınlanmasının yıl dönümünde alınan kararın ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Çevik, "Bugün birçok kişi ve topluluk, şükür secdesine varmış, şükür namazı kılmıştır. 3 aylardayız. Önümüzde Ramazan var. 27 Mart Beraat kandili. İnşallah bir Cuma ya da Beraat kandili vesilesi ile sabah ya da akşam namazında Türkiye’nin birçok yerinde toplu dua ve namaz için istişarelerde bulunuyoruz. Covid sürecinin, 5G ile birlikte İstanbul sözleşmesi ile, Great Reset sonrası Cinsiyetsiz, biyolojik insanının yerini ailesiz, 'toplumsal cinsiyet'e dayalı Din, ahlak ve gelenekten bağımsız, Cinsel deneyim, yönelim ve tercihleri ile hareket eden bireylerden oluşan genderlere kapı aralayan global tehdide karşı bu kararın, yeni bir one minute çıkışı olduğunu düşünüyor ve destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bu yeni bir başlangıçtır ve tahrip olan aile bağlarının yeniden kurulması uzun ve zorlu bir süreci beraberinde getirmektedir." diyen Çevik, "Bu çerçevede, CEDAW ve Lanzarote Sözleşmesini de hatırlatmak isteriz. Aynı şekilde 'Hayvan Hakları' ve 'Çevre ve İklim değişikliği' maskeli, 'Sentetik et' aldatmacası ile perdelenmeye çalışan komplolara karşı da herkesin çok daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederken, bu belayı başımıza saranları, kul hakkına girdikleri için özür dilemeye, en azından Allahtan bağışlanma dilemeye davet ediyoruz." dedi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir