• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı'ndan Seyitgazi ve Çifteler ilçelerine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beraberindeki heyetle birlikte önce Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Dikgöz, Seyitgazi İlçe Müftülüğünü ve daha sonra ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR heyeti son olarak ilçede bulunan Seyyid Battal Gazi türbesini ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Seyitgazi ilçe ziyaretinin ardından HÜDA PAR heyeti Çifteler ilçesinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe Müftüsü Cihan Eker'i ziyaret eden HÜDA PAR heyeti ilçe hakkında bilgi aldı ve parti çalışmalarını anlattı.

Heyet daha sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Dikgöz, “Halkımız ile olan birlikteliğimizin bir başka durağı da Çifteler ilçemiz idi. İlçe esnafını ziyaret ederek partimizin misyon ve vizyonunu anlattık. Esnafımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini de dinledik. Sıcak karşılamalarından ötürü esnafımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Heyet son olarak Sakarya nehrinin başlangıcı olan Sakaryabaşı mevkiinde incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili olarak Dikgöz, “Çifteler ilçemizde ‘Sakaryabaşı’ olarak adlandırılan Sakarya Nehri’nin çıkış noktasına gittik. O doğal güzelliklerin bakımsızlık nedenli görüntüsü içimizi burktu. Doğal ve tarihi miraslarımıza sahip çıkmalı, ihya etmeliyiz!” ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir