• DOLAR 32.323
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2306.902
  • ...
CHP`den Bilal Erdoğan`ın Ziyaretine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Başbakan`ın oğlu Bilal Erdoğan`ın Gaziantep`te hangi sıfatla teftiş yaptığını yazılı bir soru önergesiyle İçişleri Bakanı`na sordu.

Serindağ`ın önergesi şöyle:

‘Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın oğlu Bilal Erdoğan, Gaziantep`te ziyaretlerde bulundu. Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından hayata geçirilen hizmet alanlarını gezen Erdoğan, memnuniyetini dile getirdi. Çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu`ndan bilgi alan Erdoğan, Dülük Tabiat Parkı`ndaki Türkiye`nin en büyük biyolojik göletini de gezdi. Erdoğan, daha sonra Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi`nde yapımı devam eden projelerle ilgili Fadıloğlu`dan bilgi aldı.

Erdoğan, ayrıca Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan, Güneykent Mahallesi`nde 180 bin metrekare alana sahip Güneykent Mesire Alanı, Şahinbey Parkı ve Beşyüzevler Sosyal Tesisi`ni gezdi. Yaşar Torun Gençlik Merkezi`nde öğrenciler tarafından düzenlenen programa katılan Bilal Erdoğan, el sanatları yapan esnafın bulunduğu ve ‘Yaşayan Müze` olarak hizmete sunulan Gümrük Hanı`nı ziyaret etti.`

Buna göre;

1) Başbakanın oğlu Bilal Erdoğan`ın Gaziantep belediyelerini ziyareti hükümetinizin bilgisi dahilinde resmi bir ziyaret midir?

2) Bilal Erdoğan Gaziantep belediyelerinin çalışmalarını hangi sıfatla "teftiş" etmiştir? Bilal Erdoğan`ın belediyeleri "teftiş etme" yetkisi var mıdır?

3) Bilal Erdoğan, hangi sıfatla "yapılan hizmetleri beğendiğini ve bunların model alınacak projeler olduğunu" açıklamıştır?"

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir