• DOLAR 32.502
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2430.471
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: BELEDİYENİN YAPTIĞI ANIT ÇÖPTEN GEÇİLMİYOR
Batman Belediyesinin kentin değişik yerlerine yaptırdığı anıtlar çöpten geçilmiyor.


MEHMET AKİF ERSOY BATMAN`DA ANILDI
`12 Mart İstiklal Marşı`nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy`u Anma Günü` nedeniyle Batman`da anma programı düzenlendi.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: HEPİMİZ O`NU OKUYORUZ`
`Hepimiz O`nu okuyoruz` adıyla 20 Nisan 2013 Cumartesi günü yapılacak olan `kitap okuma sınavı` öncesi bilgilendirme toplantısında konuşan Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, Peygamber Efendimizi bütün yönleriyle tanımamız gerektiğini belirtti.


OKULLARDA TEMİZLİK, GÜVENLİK S.O.S. VERİYOR
2012-2013 Eğitim ve öğretim yılı başında okullara İş kur aracılığıyla temzilik işlerinde ve personelin sözleşmesi sona erdi.

 

BATMAN MEDYA GAZETESİ: İSİM BENZERLİĞİ MAĞDURU
Geçmişe dönük ödenmemiş prim borcu bulunan emekliden, isim benzerliği bulunan başka bir vatandaşın borcu da tahsil edildi.

GEREKİRSE AİHM`E GİDERİZ
İntihar ettiği iddia edilen oğlunun ölümüyle sarsılan baba Mehmet Mirza Adlığ, Berfo Ana`nın mücadelesini örnek alacağını belirterek, \"Gerekirse davayı AİHM`e götüreceğim\" dedi.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: BBDH`DEN DİJİTAL RÖNTGEN CİHAZI
Tek röntgen cihazıyla hizmet veren Batman Bölge Devlet Hastanesinde ikinci röntgen cihazı kuruluyor.
AŞIRI HIZ TAKLA ATTIRDI
Batman`ın Gercüş ilçesinde hızını alamayan resmi bir kamyonet, mucurlu yolda takla atarak kaza yaptı

 

BATMAN UMUT GAZETESİ: MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen \"12 Mart İstiklal Marşı`nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy`u Anma Günü\" programı yeni İl Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

ROBOSKİ RAPORUYLA KATLİAMIN FAİLLERİ AKLANMIŞTIR
Gündemi değerlendiren HÜDA PAR, Roboski raporundan, genel affa; Anne Sütü Bankası`ndan araçlara çip takılmasına kadar önemli açıklamalarda bulundu. Uludere Alt Komisyonu`nda kabul edilen Roboski raporunun eleştirildiği değerlendirmede, raporla Roboski katliamının faillerinin akladığı vurgulandı.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ: `HEPİMİZ O`NU OKUYORUZ` PROJESİ TANITILIDI
Batman Valiliği, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Eğitimciler Sendikası (BEDER) tarafından organize edilen `Hepimiz O`nu Okuyoruz` Projesi tanıtıldı.

 

KUYUBAŞI TOKİ`YE 3 GÜN SU VERİLEMEYECEK
Batman Kuyubaşı TOKİ`ye su deposunda yapılacak bakım, onarım ile su deposundaki arıza nedeniyle 3 gün su verilemeyecek.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
Bu yıl 92. si düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u anma etkinlikleri kapsamında Petrol Lisesi öğretmen ve öğrencileri anma programı düzenledi.

BBDH`DEN DİJİTAL RÖNTGEN CİHAZI
Tek röntgen cihazıyla hizmet veren Batman Bölge Devlet Hastanesinde ikinci röntgen cihazı kuruluyor.

 

BATMAN POSTASI GAZETESİ: SÜRÜCÜLER KAĞIT LEVHA İLE YÖN BULUYOR
Bayındır mahallesinde bulunan Batman-Siirt-Mardin karayolu kavşağında yön tabelası bulunmaması nedeniyle sürücüler Mardin yolu yerine Raman sahasına gidence, çözümü karayolları yerine vatandaşlar kağıt uyarı levhası ile buldular.

 

BATMAN GAZETESİ: KUTLU DOĞUMUN TÜRKİYE STARTI BATMANDAN VERİLİYOR
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez`in katılımıyla ilimiz için muhteşem bir program hazırlanıyor. İl Müftüsü Hasan Çağlar, Peygamber efendimiz için yapılan \"Kutlu Doğum haftası\" etkinliklerinin Türkiye`deki ilkinin 14 Nisan Pazar günü Batmanda yapılacağını belirterek hazırlıkların aralıksız devam ettiğini söyledi.

 

ÖZPERK; SİHİRBAZLIK OKULU AÇILSIN
Okullara temizlik ve güvenlik elemanlarının atanmasını isteyen Eğitim Bir Sen şube başkanı Mehmet Şafi Özperk, aksi takdirde okullardaki sağlık koşullarının ve güvenliğin sihirbazlıkla mümkün olacağını belirterek Milli Eğitim Müdürlüğüne çağrı yaptı.

 

BATMAN DURUŞ GAZETESİ: İZMİR UÇAK SEFERLERİ BAŞLIYOR
Aynı anda 5 uçak kaldırabilecek kapasiteye sahip Batman Havaalanı′na günde sadece 3-4 sefer yapılıyor. Yıllık 2 milyon yolcu kapasitesi olan Batman′da sefer sayısının azlığı nedeniyle her ay binlerce yolcu yakın illerden uçmak zorunda kalıyor.

 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SİHİRBAZLIK KURSU AÇSIN
Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkanı M.Şafi Özperk, İş-Kur tarafından okullara sözleşmeli olarak verilen temizlik elemanlarının görev süresinin yıl ortasında bitmesiyle, okullarda ciddi bir temizlik sorunu yaşandığına dikkat çekerek yetkililerin konuya duyarsız kaldığını ve okulları temiz, sağlıklı ve güvenlikli bir eğitim ortamı sağlamanın ancak sihirbazlıkla yapılabileceğini vurguladı.



BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: 14 BİN ÖĞRENCİ BAŞVURDU
Batman Valiliği, İl Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Eğitimciler Derneği işbirliğiyle `Kutlu doğum haftası` kapsamında düzenlenecek `Hepimiz O`nu okuyoruz` yarışması start aldı. Yarışmaya 14 bin öğrenci başvurdu.

 

MEHMET AKİF`İ ANDILAR
İstiklal Marşı`nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy`u anma günü` nedeniyle Batman`da bir dizi etkinlik düzenlendi. (Veysi Demir -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir