• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Dost-Der`den Umre ve gezi ödüllü siyer sınavı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olan ve Mardin`de faaliyet yürüten Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der) Kutlu Doğum haftası münasebetiyle siyer sınavı yapacağını duyurdu.

 

Konuya ilişkin olarak Dost-Der `den yapılan açıklamada, \"Mardin ve Türkiye genelinde yapılacak olan bu sınav Peygamber Efendimize olan sevgimizi, ona olan sadakatimizi göstermek ve Peygamber efendimizin hayatını hem okumak, hem okutmak için böyle bir çalışma içine girdik\" denildi.

 

\"Sınav İki Kategoriden Oluşacaktır\"
Açıklamada \"Sınavımız Türkiye geneli olup Türkiye genelinde birinci kategoride dereceye giren ilk 50 kişiye umre ödülü, ikinci kategoride ilk 80`e gireceklere gezi ödülü ile ödüllendirilecektir. Ayrıca sınav sonucunda Mardin ilinde dereceye girecek olan yarışmacılara; birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın verilecektir.\" İfadelerine yer verildi.

 

Yapılan açıklamada ayrıca şu ifadeler kullanıldı:
\"1.Kategori: İlköğretim düzeyi (10-14 Yaş`a kadar olanlar)
2.Kategori: Lise ve üstü olan yetişkinler düzeyi (15 yaş üstü olanlar)
Kaynak Kitaplar İse;
1.Kategori İçin: Dua yayıncılıktan Nebevi Davet kitabı
2.Kategori İçin: Dua yayıncılıktan, M. Ali Gönül Hoca`nın Sevgili peygamberim Kitabı
Sınav çoktan seçmeli test usulü ile yapılacak, üç yanlış bir doğruyu götürecek.
26 Mayıs 2013 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında her iki kategori için de tek oturumda yapılacak olan sınav başvuruları 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Mardin Merkez`de kayıt yapmak isteyenler Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine giderek başvuru yapabilirler. İrtibat telefon ve adres:0542 530 61 19 13 Mart Mah. Bereket İşhanı Kat 1 No:1 Yenişehir Mardin\" (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir