• DOLAR 32.501
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2430.519
  • ...

Günümüzde gerek şekil gerekse de büyüklük olarak flama bayrak gibi birçok bayrak çeşidi bulunuyor. Bu tür bayrakların kullanım yerleri birbirinden farklı olmakla birlikte esasında bu bayrak çeşitlerinin kullanım alanları beklentilere göre değişebiliyor. Günümüzde bu tür bayrakların kullanımı ile birlikte aynı zamanda temsil ve makam gibi özelliklerin de aktarımı mümkün olabiliyor.

Farklı bayrak türleri arasında yer alan flama bayrak ürünlerinin kullanımı genellikle çeşitli organizasyonlarda ön plana çıkıyor. Aynı zamanda yine kurumlarda temsil amacı ile kullanılan ve şekil olarak da daha farklı bir forma sahip olan bu bayrak kullanımı ülkemizde özel ve kamu kurumlarında ön plana çıkıyor. Aynı zamanda makam bayrağı gibi farklı bayraklar da bulunuyor.

Flama Bayrak Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Dikey bir forma sahip olan flama bayrak ürünlerinin gerek tasarım gerekse de boyut olarak farklı kullanım alanları bulunuyor. Esas olarak bu tür bayrakları çeşitli toplantılarda ya da organizasyonlarda görebilmek mümkün olabiliyor. Ülkemizde bu tür bayrakların genellikle çeşitli toplantılarda giriş kısımlarda misafirleri karşılamak adına ve aynı zamanda tanıtım amacı ile kullanım mümkün oluyor.

Flama Bayrak Fiyatları

Fiyat olarak bakıldığında ise ebatlarına ve üretildiği kumaşa göre flama bayrak fiyatları değişebiliyor. Ülkemizde her yerde karşımıza çıkan ve aynı zamanda özel firmaların gerek tasarım gerekse de ebat olarak farklı çeşitlerini kullandığı bu tür ürünler iyi bir tanıtım materyali olarak ön plana çıkıyor. Son zamanlarda toplantıların giriş alanlarında bayrak ürünlerine sıklıkla rastlanıyor.

Gönder Bayrak Nedir?

Klasik bayrak denildiğinde ilk akla gelen ürün olan gönder bayrak aynı zamanda çeşitli meydanlarda ve kurumların bahçelerinde yer alıyor. Günümüzde en çok kullanılan ve Türk bayrağı denilince ilk akla gelen bu form bayraklar aynı zamanda çeşitli yasal zorunluluklar nedeni ile de tercih ediliyor. Bunların dışında ülkemizde öne çıkan gönder bayrak kullanımı direk boyutlarına göre değişik ebatlar ile mümkün olabiliyor. Esas olarak bu bayrak temsil anlamında ilk sırada yer alıyor.

Gönder Bayrak Nerede Kullanılır?

Ülkemizde özellikle okul bahçelerinde görmeye alışık olduğumuz gönder bayrak ürünün aynı zamanda çeşitli özel kuruluşların girişlerinde de yer aldığı görülüyor. Bunun yanında bu tür bayrakların temsil açısından sağladığı faydalar göz önüne alındığında yoğun olarak kullanımı garip durmuyor.

Aynı zamanda bu bayrak ürünü yabancı ülkelerin konsolosluk binalarında da yer alıyor. Bunun dışında çeşitli firmalar kendi logoları ile ürettirdikleri bu tür bayrakları kullanabiliyorlar. Gönder bayrak çeşitli alanlarda tercih ediliyor.

Gönder Bayrak Çeşitleri

Genellikle gönder bayrak çeşitleri ülkemizde ihtiyaç duyulan birçok alanda tercih ediliyor. Bunun yanında gönder bayrağın kullanımı törenler öncesi de önem taşıyor. Aynı zamanda üretildiği malzemeye göre saten, polyester ya da pamuk türü bayraklar ön plana çıkıyor. Direk boyutlarına göre de farklı ebatlarda bayrak kullanımı mümkün oluyor. Bunun dışında makam bayrağı da kullanılıyor.

Makam Bayrağı Nedir? Nerelerde Kullanılır

Makam temsil amacı ile kullanılan ve aynı zamanda küçük boyutları ile masalarda da yer alan makam bayrağı kullanımı ülkemizde resmi ve özel kurumlarda mümkün olabiliyor. Bunun yanında makamın temsili amacı ile özellikle kamu kurum makam odalarında yer alan bu bayrak çeşidi bunun yanında özel sektör kurumlarında da tercih ediliyor.

Makam Bayrağı Çeşitleri Nelerdir?

Genel olarak bakıldığında makam bayrağı çeşitleri değişebiliyor. Gerek ebat gerekse de tasarım olarak farklı tip ürünlerin kullanımı ön plana çıkıyor.

Küçük boyutları ile masa üstünde yer alabilen türünün yanı sıra biraz daha büyük ebatlı ve normal bayrak ebatları boyunda olanlar da bulunuyor. Günümüzde yerine göre bu tür ürünlerin kullanıldığı biliniyor.