• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
BTÜ Mersin tanıtım fuarına katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Üniversitesi Mersin`de düzenlenen "Yüseköğretim Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri" fuarında stand açtı. Mersin Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından ve 24 Üniversitenin katıldığı" Yüseköğretim Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri" etkinliğine Batman Üniversitesi de katıldı.

 

Üniversitesinin tanıtım ekibi, Mersin ve civar illerden fuara gelen yüzlerce lise son sınıf öğrencisinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Rehber öğretmenleri eşliğinde fuara katılan ve Batman Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, Üniversitede öğretime açık bölümler ile önümüzdeki dönemlerde açılacak yeni bölümlerle ilgili bilgiler verilerek, çeşitli tanıtım materyalleri dağıtıldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı standı gezdi
Batman Üniversitesi`nin katıldığı fuarda, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan üniversitenin standını gezerek, SKS Daire Başkanı Nihat Özen tarafından üniversite hakkında bilgi aldı. Başkan Özcan üniversite standında Mersinli öğrencilerin Batman Üniversitesinde okumalarından çok büyük mutluluk duyacağını ifade etti. Üniversitenin standını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan`ın yanı sıra Mersin Yenişehir Kaymakamı, il yöneticileri ve çeşitli STK temsilcileri ziyaret etti.

 

Mersin Yükseköğretim Fuarı ve kariyer Günleri Fuarına Batman Üniversitesini temsilen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Nihat Özen, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı Şeyda Arda Kutlutürk ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğrencisi Emine Güney katıldı. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir