• DOLAR 32.56
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2437.08
  • ...
Bağlar Belediyesi, böbrek yetmezliği hastasının eşine istihdam imkânı sağladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören 3 çocuklu A.G’nin hastalığını mahalle ziyareti sırasında öğrenen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte aileyi ziyaret etti.

Beyoğlu, yaptığı girişimler sonucu A.G’nin eşi H.G’nin kalıcı işe yerleşerek istihdam edilmesini sağlarken aynı zamanda aileye nakdi ve ayni yardımda da bulunarak mutluluklarını ikiye katladı.

Hasta yatağındaki A.G, işsiz olan eşinin sorununu çözerek ailenin kalıcı gelire sahip olmasını sağlayan Beyoğlu’a hem dua hem de teşekkür etti.

Eşi H.G., "Yaşamayan bilmez. Bir yandan eşimin hastalığı, diğer yandan işsiz olmam. Çok zor günler geçiriyoruz. Başkan bey bize büyük bir müjde verdi. Yaşadığımız sürece kendisine dua edeceğiz. Rabbim kendisinden razı olsun ve böyle iyi kalpli yardımsever insanların sayısını artırsın." dedi.

Her bir vatandaşın sorununa çözüm üretmenin asil görevleri olduğunu söyleyen Beyğlu ise, halkın dualarına talip olduklarını belirterek daha fazla çalışacaklarını ve daha çok insana ulaşmaya gayret edeceklerini ifade etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir