• DOLAR 32.566
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2411.289
  • ...
Hz. Muhammed`e her gün bin salavat
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Nusaybin`de faaliyet yürüten Düşünce Kültür Dayanışma Derneği (Düşünce-Der) Nisan ayında yapılacak Kutlu Doğum etkinliği çerçevesinde "Hz. Muhammed (sav)`e Her Gün Bir Salavat" sloganıyla salavat kampanyası başlattı.
 
"Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber`e salât ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selam edin" Ahzap süresi. 56. ayetinin hatırlatıldığı açıklamada, "Peygamber sevdalıları platformu Nusaybin koordinatörlüğü olarak, nisan ayı kutlu doğum etkinliğinde Hz. Muhammed (s.a.v)`e hediye edilmek üzere salavat kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Dernek üye ve gönüllüsü tüm kardeşlerimizi, bacılarımızı, çocuklarımızı ve sevenlerimizi bu manidar kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.
 
Açıklamanın devamında, ferdi ve ailevi okunacak tüm salavatlar için tek yapmanız gereken, Nusaybin`imizde 7 Nisan 2013 tarihinde yapılacak kutlu doğum etkinliğine kadar (09.00-17.00) saatleri arasında aşağıdaki telefon numaralarını arayarak okumuş olduğunuz salavat sayısını bildirmek veya platform üyesi herhangi bir derneğe teslim etmek olacaktır. Kardeş ve bacılarımız, özellikle de esnaflarımız bizden salavat formu alıp dükkânlarına salavat teslim noktası yazarak salavat teslim alabilirler" denildi. (Halil Akbalık - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir