• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük'ten Esenyurt Belediyesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'u makamında ziyaret eden HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, "Yerel Sorunları Tespit Komisyonu" kapsamında İstanbul ve ilçelerinde yaşanan gelişmeleri çok iyi takip ettiklerini belirtti.

Ziyaretin tanışma amaçlı olduğuna işaret eden Elibüyük, "Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Salt bir belediyecilik anlayışından ziyade, geniş ufuklara sahip bir belediye anlayışının oluşmasını amaçlıyoruz. Parti kalıbından sıyrılmış sadece halkın hizmetini amaçlayan bir belediyenin başarılı olacağını düşünüyoruz. Bu amaçla da yerel yönetimlerle tanışmanın ve çalışmalarına ortak olmanın önemini biliyoruz. Buna binaen İl Başkanlığı olarak 'Yerel Sorunları Tespit komisyonu' kurarak hizmetlerin halkın tamamına sirayet edecek şekilde oluşmasını amaçlıyoruz. Kaliteli bir hizmetin diyalog ve istişare ile mümkün olacağını savunuyoruz." dedi.

"Esenyurt Belediyesi olarak yapılan ziyaretten memnuniyet duyuyoruz" diyen Bozkurt, "İstanbul'a ve Esenyurt'a yapılacak hizmetlerde diyaloglarımızı güçlendirmeyi isteriz." dedi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir