• DOLAR 32.315
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2293.917
  • ...
Siyasi parti başkanlarından Halepçe mesajı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA (AA) 

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, insanlık tarihinin en vahşi katliamlarından biri olarak nitelendirdiği Halepçe Katliamı'nın yıl dönümünde, hayatını kaybeden tüm mazlumlara Allah'tan rahmet diledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu ise mesajında şunları kaydetti:

"33 yıldır yüreğimizde dinmeyen sızının adıdır Halepçe Katliamı. Kadın, çocuk binlerce masum, sivil Halepçe'de acımasızca katledildi. Elma kokusuna uyanıp, ölüme yürüyen kardeşlerimi rahmetle anıyorum. Rabbim, bizlere bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın."

DEVA Genel Başkanı Babacan da mesajında, "İnsanlık tarihinin utanç sayfalarından olan, binlerce sivilin katledildiği Halepçe Katliamı'nda hayatını kaybedenleri rahmetle anıyorum. Bir daha böyle acılar yaşanmamasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Mehmet Fatih Erbakan ise 33 yıl önce bugün masum bebek ve kadınların vahşice katledilişine tüm dünyanın sessiz kaldığını belirterek, "Halepçe Katliamı'nın yıl dönümünde kimyasal silah kullanılarak vahşice katledilen masumları bir kez daha rahmetle anıyorum." dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam, yazılı açıklamasında, "Halepçe katliamında şehit olanların acısını yüreğimizde hissediyor, onları rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir