• DOLAR 32.555
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2436.893
  • ...
İslam'ı ve değerlerini hedef alan yayınlara bir tepki de Akit'ten
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Show TV’de Ali Sunal’ın sunduğu sözde komedi programı Güldür Güldür’de milletin değerleri ile ‘mizah’ adı altında alay ediliyor.

Skandal programda toplumda saygın bir yeri olan imamlara itibar suikasti yapılan sözde skeçler sahnelenmişti. İmamları itibarsızlaştırmaya yönelik sahneler hem ekran başındaki izleyiciden hemde imamlardan büyük tepki görmüştü. Türk Diyanet-Sen, skecin 'dini değerleri ve dini inançları alaya almak' olduğunu belirterek, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nu (RTÜK) göreve çağırdı.

Solak medya imamları hedef gösterdi!
Güldür Güldür adlı rezaletin paçadan aktığı skandal programdaki saygısızlığı RTÜK’e şikayet eden imamlar, solak medyanın hedefi oldu.

Kendi değerlerine karşı en ufak bir eleştiriye bile tahammülleri olmayan solak medya, haklarını savunarak şikayette bulunan imamları hedef göstererek büyük bir aymazlığa imza attı.

Din görevlilerini alaya alan küstah programı savunmak adına, imamları hedef gösteren solak medyanın alçaklığı “Bana attıkları başlığı söyle sana sahiplerini söyleyeyeyim” yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Yeniakit

Bu haberler de ilginizi çekebilir