• DOLAR 32.59
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.916
  • ...
11 Filistinli Daha Gözaltına Alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistinlilere ait birçok eve baskın düzenleyen ve arama yapan işgal güçlerinin arama yapılan evlerde bazı eşyalara el koyduğu ve birçok Filistinliyi de ifade vermek üzere istihbarat merkezlerine çağırdığı bildirildi.

Tubas`a bağlı Teyasir beldesinde işgal güçleri bu sabah dört Filistinliyi evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. Gözaltına alınanların 20 yaşındaki Nureddin Muhammed Debek, 21 yaşındaki Muhammed Abdurrahman Vehdan, 19 yaşındaki Suheyb Abdülbasıt Cabir Salim ve 19 yaşındaki Fayiz Ahmed Debek olduğu belirtildi.

Nablus`ta ise işgal güçleri sabah erken saatlerde kentin doğusundaki Asker Mülteci Kampı`na baskın düzenledi ve 27 yaşındaki Abdurrahman Adnan Alyan ile 22 yaşındaki İbrahim Es-Saras`ı gözaltına aldı. İşgal güçlerinin her iki Filistinlinin evinde de arama yaptığı bildirildi.

İşgal güçleri bu sabah Cenin`e bağlı Burgin köyüne düzenlediği baskında da 23 yaşındaki Rami Muhammed Ğanim ve 16 yaşındaki Hani Muhammed Ğanim isimli kardeşleri gözaltına aldı.
İşgal güçlerinin Beytlahim`de de Filistinli iki genci gözaltına aldığı ve üç kardeşten de ifade vermek üzere istihbarat merkezine müracaat etmelerini istediği kaydedildi.
FEM

Bu haberler de ilginizi çekebilir