• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanlığı sağlık çalışanlarının gününü kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanı Reşit Gözüngül başkanlığındaki partili heyet, Selehattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Hidayetullah Erzen, Hastane Müdür Yardımcısı Sabgattullah Anmal, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Usam Munis’i ziyaret ederek “14 Mart Tıp Bayramı”nı tebrik etti.

Ziyaretin ardından yazılı açıklama yapan Gözüngül, "14 Mart Tıp Bayramı'nda topluma ve sağlık çalışanlarına sunulabilecek en iyi hediyenin, sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırmak, hizmet kalitesini yükseltmek ve tüm halkın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Sağlık kuruluşlarımızdaki fiziki şartlarda iyileştirmelerin yapılması, halkımızın en tabi hakkı olan sağlık hizmetinden insan onuruna yakışır bir şekilde faydalanabilmesi en temel gaye olmalıdır." dedi.

Sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleştirilmiş olan şiddet olaylarını kınayan Gözüngül, "Tıp camiasının her neferinin halkımıza hizmet için üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığına olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz. Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Covid-19 salgını sürecinde fedakâr bir duruş sergileyen sağlık çalışanlarını takdir ettiklerini ifade eden Gözüngül, "Salgınla mücadele fedakarca bir duruş sergileyen tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten kutluyoruz. Bölgemiz, virüs ile mücadele noktasında yüz binde oranlar en düşük vaka sayısına ulaşma başarısını yakalamıştır. Virüs vakalarının tekrardan pik yapmaması için tüm halkımızın bu konuda dikkatli etmeleri ve salgın kurallarına uymalarını gerektiğinin altını çiziyoruz.” dedi. (İLKHA



Bu haberler de ilginizi çekebilir