• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
Tır 3 otomobile çarptı: 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kaza, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'ndeki ipekyolu üzerinde bulunan 5’inci Zırhlı Tugay civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi istikametinden Hacı Sani Konukoğlu Bulvarı istikametine gitmekte olan Ercan Çil yönetimindeki 27 YD 949 plakalı tır yağan yağmurdan dolayı tekerleri kayınca sürücü direksiyon kontrolünü kaybetti.

Kontrolden çıkan tır ilk olarak arızalandığı için yol kenarına park eden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 ADV 47 plakalı otomobile, ardından 27 AT 701 ve 27 DN 538 plakalı otomobile çarptı. Metrelerce kayan tır, orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan ve isimleri öğrenilemeyen sürücüler, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza sonrasında uzun kuyrukların oluştuğu ve trafiğin kontrollü olarak sağlandığı ipekyolunda polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kazaya karışan araçların çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir