• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ege`de kutlu doğum çalışmaları hız kazandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Geçtiğimiz ay ilk istişare toplantılarını yapan Peygamber Sevdalıları Ege koordinatörlüğü ikinci toplantısını düzenledi. Toplantıya Denizli, Manisa, Aliağa, Menemen, Buca ve Konak temsilcileri katıldı. Toplantıda temsilciler birer birer söz alarak geçen bu süreçte yapmış oldukları çalışmalarından bahsettiler.

 

İlk etkinlik 31 Mart`ta Menemen`de
Nisan ayına yaklaştıkça kutlu doğum heyecanı da artıyor. Zira Ege bölgesinde ilk yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine sadece birkaç hafta kaldı. Yapılacak ilk Kutlu doğum etkinliği 31 Mart tarihinde Menemen`de yapılacak.

 

Bir birinden güzel kliplerle dolu DVD
Kutlu Doğum çalışmalarının önemli bir kısmını oluşturan bir çalışma da halka ücretsiz hediye edilecek olan ve içerisinde kutlu doğuma özel ilahi kliplerinin olduğu DVD. Hedefin elli binden fazla olduğunu ifade eden yetkililer, \"Halkımıza bu DVD`ler ücretsiz olarak dağıtılacak, dolayısıyla bu çalışma için hayırseverlere başvuruyoruz. Ancak bu şekilde halkımızla el ele vererek bu işi yapıyoruz. Bu hayırda benimde katkım olsun diyen hayırseverler bize www.peygambersevdalilari.com adresinden ulaşabilirler\" dedi. Kutlu doğum münasebetiyle yapılan çalışmalardan bir diğeri salavat kampanyası. Bu çerçevede hazırlanan afişler şimdiden kentin çeşitli yerlerine asılmaya başlandı. Bundaki amacın Müslüman halkı sürekli Hz. Muhammed (sav)`e salavat çekmelerini sağlamak olduğu vurgulanıyor.

 

KDSS sınavına hazırlıklar başladı
Öte yandan tüm Türkiye`de yapılacak olan kutlu doğum siyer sınavı çalışmaları da başladı. Geçen seneden ayrı olarak bu sene kutlu doğum etkinliklerinden sonra yapılacak olan sınavın kaynak kitapları gelirken, şimdiden Egeliler sınava hazırlanmaya başladı bile. Son olarak tüm egede çalışmaların hızlanmış olmasıyla birlikte gözler, gönüller ve kalpler 31 Mart`ta yapılacak olan Memen Kutlu Doğum etkinliğinde. (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir