• DOLAR 32.358
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2324.46
  • ...
Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Aslan esnafla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ziyaretler kapsamında, esnafın ve vatandaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Vekili Aslan, bu kez Bahçıvan Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ve Sıhke Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

Buluşmada Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de hazır bulundu.  Esnaf. ışıklandırma sorununun giderilmesini, alt yapı problemlerinin çözülmesini ve sık sık kesilen elektriklere bir çözüm bulunmasını istedi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Aslan, esnafla bir araya geldiklerini ve esnafın fikirlerini önemsediklerini belirterek, "Kaymakamlığı, belediyeyi bağlayan problemleriniz varsa sizden dinlemek istiyoruz. Bunun için sizlerle bir araya geliyoruz. Bizle ilgili olmayan alt yapı ve üst yapı problemlerini diğer kurumlara bildiriyoruz. Biz de çalışma arkadaşlarımızda yapabileceğimiz, inisiyatif alabileceğimiz hiçbir şeyden geri durmuyoruz. Bir tane derdinize bile çözüm bulursak çok mutlu oluyoruz. Mevzuat, hukuk, vicdan kriterlerini eşit şekilde uygulamaya çalışıyoruz. İpekyolu'nda yaşayan herkesin kaymakamı, herkesin belediye başkanıyım. Esnafımızın çok zor günler geçirdiğini biliyoruz. Bu zor günlerin geride kalacağını umut ediyoruz.” diye konuştu.

Esnaf ise belediyenin özellikle doğa, çevre ve sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarını beğendiklerini ifade ederek ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’a teşekkür etti. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir