• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Elazığ’da bir kişiyi 25 bin TL dolandıran 3 şüpheli tutuklandı.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yakalanan; H. A., K. Y. ve  A. D.'nin gözaltına alındığı ve yapılan üst aramalarında 22.540 TL ile 130 dolar ele geçirildiği belirtildi. Açıklamanın devamında, Çankırı, Sivas ve Şanlıurfa illerinde de benzer olaylara karıştıkları belirlenen şahısların, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı ifade edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Önleyici tedbirler doğrultusunda, ilimiz genelinde son bir hafta içerisinde Asayiş ve Yunus ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamaları neticesinde; aranan ve meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen toplam 96 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 17’si sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Kayıp olarak aranan 10 şahıs da bulunarak yakınlarına teslim edilmiştir. Denetimler esnasında ise 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 38 adet fişek, çeşitli miktarda uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirilmiştir.

Ayrıca, çalıntı olduğu tespiti ile ele geçirilen; bir adet motosiklet, iki adet televizyon, bir adet altın künye de belirlenen sahiplerine teslim edilmiştir.” (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir