• DOLAR 32.59
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.944
  • ...
Meteoroloji’den uyarı: Hafta başından itibaren kar yağışı geri geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Pazartesi doğu bölgelerinde başlayacak kar yağışı salı ve çarşamba gününe kadar Türkiye'nin büyük bir bölümünde etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporlarına göre; cumartesi günü Türkiye'nin büyük kesiminde güneş görülecek, yağış beklenmiyor. Pazar günü ise; Ege ve Akdeniz Kıyılarına yağmur uğrayacak. İzmir, Aydın, Muğla, Burdur, Antalya, Denizli ve Mersin'de yağış bekleniyor.

Pazartesi günü yurt genelinde yağışlar tekrar etkisini gösterecek. Doğuda yağmur yerini kara bırakacak. Özellikle Ege Kıyılarında kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor.

Salı günü doğuyu etkisi altına alan kar yağışının iç bölgelere ilerlemesi bekleniyor. Ankara, Eskişehir ve Bolu'da kar etkili olacak. Ege ve Akdeniz'de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış hâkim olacak.

Çarşamba günü yurt genelinde yağışlar devam ediyor. Karadeniz, Ege, Marmara'da yağmur etkisini gösterirken yurdun iç kesimleri ve doğusunda kar yağışı etkisini göstermeye devam edecek. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir