• DOLAR 32.552
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2426.69
  • ...

Promosyon çanta, çeşitli firmaların müşterilerine tanıtım yapabilmeleri için kullandıkları bir reklam aracıdır. Firmaların sundukları hizmeti ya da sattıkları ürünü alıcılara tanıtmayı başaran en etkili tanıtım araçlarından biri promosyon çantadır. Firmanın sunduğu hizmet çok pahalı olsa da promosyon çantalar sayesinde müşteriler firmaya daha ılımlı yaklaşır.

Promosyon çanta pek çok firma tarafından kullanılır. Örnek vermek gerekirse marketler ve çeşitli mağazalar kendilerinden satın alınan ürünlerin taşınması için bu çantaları kullanırlar. Müşteriler de firmayı tam anlamıyla tanıtan, ürünleri taşıma kapasitesine sahip ve kaliteli promosyon çantalar ile karşılaşmayı bekler. Bu nedenle bez promosyon çantalar sıklıkla tercih edilir. Çünkü hem geri dönüşümü kolaydır hem de daha sağlık ve dayanıklıdır.

Promosyon Çanta Nasıl Yaptırılır?

Her firmanın kendine özgü bir müşteri potansiyeli vardır. Firmanın analiz ettiği müşteri kitlesine göre alanında uzman firmalara promosyon çanta yaptırılabilir. Bu alanda doğru analiz yapmak, çanta modelini iyi belirlemek oldukça etkilidir. Örneğin çantanın kumaş türü, boyutu ve üzerinde tasarlanacak reklam firma ile müşteri bağının kuvvetlenmesinde oldukça etkilidir.

Karaca Promosyon olarak binlerce firmanın promosyon çanta ihtiyacını karşıladık. Müşteri kitlesinin yaş grubu ve tercihi promosyon çanta konusunda oldukça önemlidir. Promosyon çanta çeşitleri de oldukça geniş olduğundan göze hitap etmek bu alanda etkisini gösterir. Promosyon sırt çantası, makyaj çantası, alışveriş çantası, bel çantası, seyahat çantası, spor çantası ve portföy çanta olmak üzere farklı kategorilerde promosyon çanta çeşidi bulunur. Firmaların da satışını yaptığı ürüne göre ya da sunduğu hizmete göre müşteri kitlesine hitap edecek çantayı doğru belirlemesi gerekir.

Promosyon Çantaların Sunduğu Avantajlar

Promosyon çantaların hem firma açısından hem de müşteri açısından pek çok avantajı vardır. Çanta üzerinde firmaya dair genel ve gerekli bilgilerin yer alması her iki taraf için de önem taşır. Promosyon çantaların üzerinde firma adı, açık adresi, telefon numarası, amblemi ve internet sitesi gibi farklı bilgiler yer alır. Bu bilgiler sayesinde her geçen gün daha fazla müşteri çekmek ve hedef kitleyi arttırmak mümkün oluyor.

Promosyon çantalar sayesinde müşteri de firmaya daha kurumsal bir gözle bakar ve tercih listesinde o firmayı ilk sıralarda tutar. Hediyelik çanta olarak da bilinen bu çantalar firma ve müşterisi açısından bir bağ oluşturur. Güven duygusunun artmasına ve kalitenin ön planda olduğunu kanıtlamak için yardımcı bir araç görevi görür.

Promosyon Çanta Ücretleri

Promosyon çanta fiyatları firmanın tercih edeceği çantanın modeline ve boyutuna göre farklılık gösterir. Bununla birlikte kaç adet olacağı ve çantanın kalitesi de ücret konusunda etkilidir. En uygun fiyata sahip çantalar elyaf modellerdir ancak müşteriye hitap etmek, hedef kitle sayısını her geçen gün arttırmak isteniliyorsa daima kaliteli ürünlere yönelmek gerekir.

Bu alanda profesyonel olarak hizmet sunan firmalardan promosyon çanta modelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alınabilir.