• DOLAR 32.625
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2508.106
  • ...
Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Baykan ilçesinde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İlk olarak Baykan ilçesine bağlı Yarımca köyünü ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, ilçe Kaymakamı Mehmet Tunç ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Yarımca ve Kasımlı köylerini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu köylülerle sohbet ederek, sorun ve talepleri dinledi.

 

Köylülerin köy yolu standardının yükseltilmesi, örnek köy olma, şehitliğin yapılması ve gençlere yönelik halı saha ve benzeri sosyal alanların yapılması yönündeki taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, bunların imkanlar ölçüsünde değerlendirileceğini söyledi.

Köylülerin, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Projesi kapsamında dağıtılması planlanan küçük ve büyük baş hayvanlar konusundaki taleplerini İl Müdürü Ergün Demirhan’la görüşerek, gerekli talimatları verdi.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra ilçeye bağlı Atabağı beldesine geçti. Burada Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, encümen üyeleri, muhtarlar ile köylüler tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu belediye hizmet binasına geçti. Burada Belediye Başkanı Lale’den beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yıllar önce kaymakam olarak görev yaptığı ilçeyi vali olarak gezmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu ve duygulu anlar yaşadığını belirten Vali Hacıbektaşoğlu, "Yıllar sonra Yarımca, Kasımlı köyleri ile Atabağı beldesini gezdim. Vatandaşlarla görüşme imkânı buldum. Duygulu anlar yaşadım. Ancak hepsinin yıllar içinde geliştiğini ve büyüdüğünü görmek beni mutlu etti." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir