• DOLAR 32.576
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2425.527
  • ...
BAE'den siyonist işgal rejimine 10 milyar dolarlık yatırım!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Netanyahu, işgal çetesini ziyaret eden Çekya Başbakanı Andrej Babis ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi.

Batı Kudüs'teki ofisinde yapılan görüşmede üç ülkenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında atabilecekleri ortak adımlar ele alındı.

Netanyahu, işgal çetesi, Çekya ve Macaristan'ın Kovid-19 aşısı araştırmaları ve üretiminde iş birliği yapacağını, aşı olanlara verilen ve "yeşil pasaport" olarak adlandırılan belgeyi taşıyanların bu ülkeler arasında seyahatine izin verileceğini söyledi.

Ürdün'ün hava sahasını kullanmasına izin vermemesi nedeniyle son dakikada iptal ettiği Abu Dabi ziyaretine de değinen işgal çetesi başı Netanyahu, "BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed ile telefonda görüştük. Ziyaret kısa süre sonra olacak. Bin Zayed, BAE'nin farklı projeler aracılığıyla İsrail'e 10 milyar dolar yatırım yapacağını söyledi." dedi.

İşgal çetesi Netanyahu bugün günübirlik ziyaret kapsamında BAE'yi gitmeyi planlamış, ancak Ürdün'ün Netanyahu'yu taşıyacak uçağın hava sahasını kullanmasına izin vermemesi nedeniyle ziyaret iptal edilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir