• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
Hulusi Akar, helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlerin ailelerini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Bitlis'te kaza kırıma uğrayan helikopterde hayatını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ankara'da ikamet eden 4 aileye taziye ileten Bakan Akar ve komutanlar ilk olarak 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın ailesini ziyaret ederek Erbaş'ın eşi Ziynet Erbaş ile oğlu Yiğitalp Erbaş'a taziye dileklerini iletti.

Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile daha sonra Albay Şentürk Aydınyer'in Eryaman'daki, Yüzbaşı Gökhan Uysal'ın Sincan'daki ve Yüzbaşı Salih Sarıoğlu'nun Dikmen'deki baba ocağını ziyaret etti.

Albay Şentürk Aydınyer'in babası Himmet Aydınyer, Yüzbaşı Uysal'ın babası Yaşar Uysal, Yüzbaşı Sarıoğlu'nun babası Yılmaz Sarıoğlu, Bakan Akar ve komutanlara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir