• DOLAR 32.528
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2435.433
  • ...
Ekrem İmamoğlu'na İYİ Parti'den tepki!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İyi Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan "Böyle bir twitin gereği yoktu" dedi. HDP'den ise Ekrem İmamoğlu'na destek geldi. İyi Parti Grup Başkan Vekili "Bizim muhatabımız CHP Yönetimi" diyerek Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

İyi Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, "Böyle bir tweetin gereği var mı? Bence yok, muhatapları açısından değerlendiriyorum. Biz kurumsal kimliği ile CHP ve yönetimini tanırız. Ben beklerdim ki sayın İmamoğlu, şehit öğretmen Aybüke hanım nezdinde bütün şehit analarımızın da kadınlar gününü kutlasın. İstanbul'da yaşayan kadınların da sorunları var. Bu kadınların sorunlarını çözmek üzere biraz daha odaklanması çok daha doğru olur diye düşünüyorum." dedi.

Mesaj üzerinden yaşanan tartışmaya HDP'den yanıt geldi. Söz konusu paylaşımda ismi geçen HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan tepkisini grup toplantısında verdi.

Buldan, "Biz kadınlar her şartta her koşulda yan yana gelmekten asla geri adım atmayacağız. Kadınların ittifakından rahatsız olduklarını biliyoruz, olsunlar. Biz onları rahatsız etmeye devam edeceğiz." diye konuştu

Bu haberler de ilginizi çekebilir