• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Siyonist işgal rejiminin hedefi “Murabıt”ları Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mescid-i Aksa’nın gönüllü muhafızları “murabıt”lar, ellerinde silah olmadan karşılaştıkları tüm tutuklama, uzaklaştırma, taciz, seyahat yasağı ve evlerine yapılan saldırılara rağmen işgalin komplolarına engel olmak için Aksa’nın gönüllü muhafızlığını yapıyor. Böyle olunca da siyonistlerin hedefi durumuna geliyorlar.

Son olarak, siyonist rejim askerleri, Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde bulunan Akka kenti sakinlerinden Filistinli murabıt Ummu Tarık De’ur’un evine baskın düzenledi.

Yerel kaynakların ifadelerine göre, işgalciler, kadın murabıt Ummu Tarık’ın evine baskın düzenleyip eşyalarına zarar verdi. Hiçbir şey bulamadığı aramada ortalığı dağıtıp ailenin bilgisayarlarına ve cep telefonlarına el koydu.

Ummu Tarık bu saldırının ilk olmadığını aylar önce de işgalciler tarafından evinin basıldığını, baskında Mescid-i Aksa kapılarındaki askerlerin de bulunduğunu ve baskın bahanesiyle evinde kendisini alıkoymak için bahane olarak ileri sürecekleri bir şeyler aradıklarını belirtti.

Mescid-i Aksa’ya sürekli giden Ummu Tarık, özellikle de hafta içi ve sabah saatlerinde burada bulunmaya özen gösterip ibadetlerini eda ediyor.

Ayrıca insanları Mescid-i Aksa’ya gitmeye teşvik eden yasaklı bir gruba üye olmakla suçlanan Ummu Tarık, işgalciler tarafından daha önce birkaç kez alıkonulup Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırılıp diğer kadın murabıtlarla birlikte işgalcilerin zulmüne maruz kalmıştı. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir