• DOLAR 32.578
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2487.854
  • ...
Batman’dan 85 kişiye ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu yıl salgın nedeniyle online olarak gerçekleştirilen ‘O’nu Oku, O’nu Yaşa’ temalı ödüllü Siyer Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

Konuya ilişkin Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın tarafından yapılan açıklamada, "Bu yılki Siyer Yarışması’nda ilimizde birinci kategoriden 23 kişi ödül almayı hak kazandı. İkinci kategoride altıncı sınıflarda 24 kişi, ikinci kategoride yedi ve sekizinci sınıflarda 24 kişi, üçüncü kategoride 9 kişi ve dördüncü kategoride ise 5 kişi ödül almaya hak kazandı." denildi.

İlde dereceye giren ilk dört Peygamber Sevdalısının isimlerini açıklayan Aydın “Birinci olan 8’inci sınıf öğrencisi Mücahit Şahin dizüstü bilgisayar, ikinci olan 6’ıncı sınıf öğrencisi Muhammed İlçin bisiklet, Üçüncü olan 4’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Emir Ayan tablet ve 8’inci sınıf öğrencisi Harun Durmaz drone ödüllerini almaya hak kazandılar.” ifadelerini kullandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Aydın açıklamasının devamında ödül almaya hak kazanan katılımcıların ödül ve derecelerini öğrenmek için Peygamber Sevdalıları Sitesine girip bilgi alabileceklerini belirtti.

Ödül kazananları tebrik eden Aydın, ödüle hak kazananların mart ve nisan ayları içerisinde ödüllerini alabileceklerini ifade etti.(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir