• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Uzay oteli ücreti belli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Orbital Assembly Corporation (OAC) ismi verilen şirket uzun yıllardır uzayda bir otel inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Konsept görüntüler paylaşan OAC, 2027 yılında hizmet vermeye başlayacağı söylenen otel için üç günlük konaklama ücretini paylaştı. Bu kapsamda ‘uzay otelinden ziyade’bir uzay istasyonu olan ‘Voyager’ insanların konaklayabileceği ve uzayı izleyebileceği camlara/pencerelere sahip. Eğer birkaç milyon doları gözden çıkartırsanız ilk uzay otelinde kalma fırsatı yakalayabilirsiniz.

3 günlük uzay oteli konaklaması için 5 milyon dolar
Voyager Uzay İstasyonu( Uzay Oteli) tahmin edilebileceği üzere dairesel bir yapıda tasarlanmış. Bu otel toplamda 24 modelden oluşuyor ve 400 kişiyi bünyesinde barındırabiliyor. Her modülde insanların yaşayabileceği alanlar bulunuyor.

Odalar, eğlence alanları, kafeler ve benzeri pek çok alanın bulunduğu söylenin bu otelde yapay yer çekimi kullanılıyor. Böylelikle astnotlar gibi aracın için havada gezinmek zorunda kalmıyorsunuz.

Bu noktada 5 yıldızlı bir otelin konforunun sunulduğu özellikle aktarılıyor ve üç gün bu otelde kalmak istersenez 5 milyon dolarlık ödeme yapmanız gerekiyor. Beş yıldızlı otellerin konforune ek olarak bir de bu ücret içinde Beyonce konseri de yer alıyor. Söylenene göre her gece iki özel etkinlik olacak ve Beyonce de bu kapsamda konuklara konser verecek.

Her şey planlandığı gibi gittiği takdirde ise bu otel 2027 yılında hizmete girecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir