• DOLAR 32.422
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2326.117
  • ...
Gaziantep Valisi Gül “kontrollü normalleşme” denetimi yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İçişleri Bakanlığı tarafından “kontrollü normalleşme” döneminde hayata geçirilen “Dinamik Denetim Modeli” kapsamında Gaziantep’te esnafa yönelik gerçekleştirilen normalleşme denetimleri devam ediyor.

Denetimler kapsamında kentteki otel, lokanta, restoran, kafe ve çay ocakları başta olmak üzere birçok işletme ziyaret edilerek denetleniyor.

Maske ve sosyal mesafe ile temizlik kuralları başta olmak üzere birçok konuda rehberlik faaliyetinde bulunulan denetimlerde, kısıtlamaların tekrar uygulanmaması için herkesin üzerine düşeni yapması isteniliyor.

Gaziantep Valiliği öncülüğünde tüm kamu kurumlarının desteğiyle yapılan denetimlere katılan Vali Gül, esnafa Covid-19 kurallarını hatırlattı.

Vali Gül ve beraberindeki heyet özellikle işletmelere ziyaretler gerçekleştirerek maske, mesafe ve hijyen şartlarına uyulması gerektiğini hatırlattı.

Denetim sırasında vatandaşlara rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılarda bulunan Vali Gül, maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen normalleşme kurallarına hassasiyetle riayet edilmesini istedi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir