• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Aksaray tamamıyla kapandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kırmızı kategorideki Aksaray'da dün saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması yarın saat 05.00'a kadar devam edecek. Kentte diğer illerden farklı olarak tam kapanma uygulaması yapılıyor. Bakkal ve manavlar dahil kapatıldı. Vatandaşların kısıtlamalara uyduğu kent sessizliğe bürünürken cadde ve sokaklar boş kaldı. Polis de kentin farklı noktalarında kontrol noktaları oluşturdu.

VAKA SAYISI 100 BİNDE 140,89'A YÜKSELDİ
Son açıklanan illere göre haftalık vaka sayısında 100 binde 140,89 kişi ile yüksek bir orana sahip Aksaray, bakkal, market, fırın, kuruyemişçi, kasap gibi tüm istisnalar ortadan kaldırılarak Pazar günü kapandı. Hafta içi duyurulan kapanma kararı sonrası alışverişini Cumartesi gününden yapanlar cadde ve sokakları boş bıraktı. Şehirde kapanma kararına uyulduğu görülürken yaşanan sessizlik görüntülere yansıdı.

VALİ AYDOĞDU UYARILARDA BULUNDU
Vali Hamza Aydoğdu, hafta içi denetimler sırasında yaptığı açıklamada, "Pazar günü istisnalar da ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Hiçbir şekilde, hiçbir vatandaşımız sokağa çıkmayacak. Bakkallar, manavlar, parklar dahil olmak üzere her yer kapalı olacak " dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir