• DOLAR 32.344
  • EURO 35.208
  • ALTIN 2247.103
  • ...
FİNSD TOBB SAİK ile toplantı gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİNSD Başkanı Mehmet Yaser Akdağ, yaptığı açıklamada, toplantının hedefi, yönetim kurulu üyelerinin mesleklerine olan bağlılıklarını artırmaya yönelik olduğunu söyledi.

Mesleki problemlerin yetkili merciler ile paylaşılarak sorunların üzerinden gelebileceklerini kaydeden Akdağ, “Paydaşlar oluşturularak yerel ve ulusal çapta acente problemlerinin harmanlanarak ortak akıl çerçevesinde çözümlenmesi hedefi ile mesleğini önemseyen, çözüm arayan, mesleki saygınlığı benimseyen bireyler olarak ve meslek yöneticilerimiz ile her platformda bir araya gelmeyi hedef ediniyoruz.” dedi.

Çalışmalarını daha da hızlandıracaklarını ifade eden Akdağ, şöyle konuştu:

“Finansal İnovasyon ve Sigortacılar Derneği tarafından düzenlenen Yönetim Kurulu istişare toplantımıza, davetimiz üzerine TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Yılmaz katılmış olup, SAİK icraat ve planları hakkında görüş beyan etmiş, Mardin ilimize ait bölgesel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüşmeler yapılmıştır. Toplantı sonunda TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Sn. Levent Korkut da toplantıya katılmış olup katılımcıların soru ve sorunları hakkında istişareler yapıldı.  Bizlerin davetini kabul edip her daim bir araya gelmeyi kabul eden TOBB SAİK yönetimine derneğimiz adına çok teşekkür ediyoruz.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir