• DOLAR 32.343
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2239.851
  • ...
Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yapılan ameliyatların cerrahi videoları birinci oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dr. Yıldırım, Minimal İnvaziv Jinekoloji Derneği (Mijid), Minimal İnvaziv Jinekolojik Onkoloji Derneği (Mijod) ve Robotik Jinekolojik Cerrahi Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kongrede 2 ayrı kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Doğukan Yıldırım, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yapmış olduğu “Büyük metastatik lenf nodunun laparaskopik eksizyonu” ve “DIE Cerrahisi-TLH-Ovaryen Suspansiyon” ameliyatlarını 4. Türkiye Jinekolojik Endoskopi Platformu Kongresi’ne sundu. Kongreye sunulan iki çalışma da kendi kategorisinde birinci oldu.

Büyük metastatik lenf nodunun laparaskopik eksizyonu isimli cerrahi video “Adneksiyal Kitle ve Onkoloji” dalında birincilik ödülüne layık görülürken, DIE Cerrahisi-TLH-Ovaryen Suspansiyon isimli cerrahi çalışma da ‘Endometriozis Cerrahisi’ dalında birinci oldu.

Elazığ’da dünya standartlarında cerrahilere devam ettiklerini belirten Yıldırım, “Ameliyathane ekibi, anestezi ekibi ve klinik ekibimiz başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma desteklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Onlar olmasa başaramazdım.” dedi. (İLKHA)  










Bu haberler de ilginizi çekebilir