• DOLAR 32.645
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2495.949
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük: Diyalog, sorunların çözümünde en iyi araçtır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl, ilçe, mahalle, cadde ve sokaklarda yaşanan sorunları araştırma ve çözüme kavuşturma adına 'Yerel Sorunları Tespit Komisyonu' oluşturduklarını dile getiren Elibüyük, kamu kurumlarını ve belediyeleri ziyaret ederek sorunların çözümünde diyaloğun önemine değindi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Yavuz Karaca ile yapılan görüşmede gıda denetimlerine yönelik görüşme gerçekleştiren Elibüyük, "Denetimlerin yapılması güzel bir çalışma ama İl Müdürlüğü'müzün salgın sürecinde esnafı sık boğaz etmeyerek ceza yerine bilinçlendirme çalışması yapması yerinde ve anlamlı bir çalışmadır." dedi. 

Sultanbeyli Belediye Başkanını ziyaret eden Elibüyük, diyalog kanallarının açık olması vatandaşın ve yerel sorunların çözüme kavuşmasında önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Elibüyük, "Çalışmalarımız vatandaşa hizmet etmelidir. Oluşturduğumuz komisyonla salgın ve öncesi sorunlara yönelik çalışmalarımız bulunmaktadır. Sorunların çözümü karşılıklı iletişim ile gerçekleşecektir. Bizler idareci ve yönetici olarak vatandaşa hizmeti en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekir. Bu da istişare ve diyalog ile gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı.

Yerel ve salgından dolayı yaşanan sorunları yakından takip ederek kamu kurumları ve belediyeler ile iletişime geçip paylaşması aynı zamanda çalışmalara destek verdiği için Elibüyük'e teşekkürlerini iletti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir