• DOLAR 32.586
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2427.824
  • ...
Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şefkat İle İnsani Yardım Derneği, yalnızca Türkiye sınırları içerisinde değil, dünya çapındaki ihtiyaç sahiplerine herhangi bir menfaat beklemeden, yardım ulaştıran kuruluştur. Öksüz, yetim ve hayat mücadelesini tek başına devam ettiremeyen herkesin, kapsamlı bir şekilde yardımına koşmaktayız.

Su Kuyusu

Günümüzde belirli ülkelerde temiz bir suya ulaşmak, oldukça meşakkatli bir süreci gerektiriyor. Ne kadar teknoloji çağında olursak olalım, halen temiz bir suya hasret bir şekilde yaşayan ülkeler de çocuklar bu sebepten ötürü hayatını kaybetmektedir.

Doğanın bir nimeti olarak bulunan su, en temel ihtiyaçlarımızdan birisidir. Fakat suya muhtaç bir şekilde yaşamlarına devam eden hayatlar için sizlerin de desteği ile birlikte, Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği bünyesinde su kuyuları açıyoruz. Hem ülkemizde hem de Dünya çapındaki birçok yerden gelen hayırlar ile birlikte, Asya ve Avrupa ülkelerindeki su mücadelesini, su kuyusu projemiz altında gerçekleştiriyoruz.

Tamamlanan çalışmalar sonrasındaki yüzlerde oluşan tarif edilemez mutluluklar, bizler için huzur dolu bir hizmet haline geliyor.

Akika Kurbanı

Dinimizde bulunan Akika kurbanı, çocuk nimetine karşılık olarak yapılan şükür kurbanıdır. Akika kurban ibadeti için kesilen hayvanların, kurbanlık hayvanın gerektirdiği her türlü özelliği, tam anlamıyla taşıması gerekir.

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği olarak, Akika kurbanlarınızın yardıma muhtaç kardeşlerimize ulaştırılmasında, vesile olabiliriz. Dünyanın neresinde olursa olsun, derneğimiz yapılan bağışlar ile birlikte, yardıma muhtaç olan kardeşlerimize, her türlü yardımı çıkarsız bir şekilde ulaştırır. Gönüllü bir şekilde yapılan çalışmalar, yaptığınız bağışların doğrultusunda kimsesiz, yardıma muhtaç, yoksul, garip insanlara ulaşıp, yüzlerindeki tebessümün sebebi olmaktayız.

Yapılan destekler ile birlikte çocukların gözlerinden sevinç gözyaşlarının akması, bizim için en değerli nimet. Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, gönüllü ve çıkarsız bir şekilde yapılan bağışları, yardıma muhtaç herkese ulaştırmaya çabalayan kuruluştur.

Burada yalnızca Türkiye için değil, Dünya çapındaki herkese ulaşmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Sizlerin de desteği ile bizimle birlikte olmanız, daha fazla kişiye ulaşmamızı sağlar. Detaylı bilgi için 0 216 224 24 50 numaralı telefon ile derneğimize ulaşabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir