• DOLAR 32.344
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2238.88
  • ...
Bu ilde pazar günü hiç kimse dışarı çıkamayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kırmızı kategorideki Aksaray'da denetimler artırıldı. Vali Hamza Aydoğdu, 1500 kişilik ekiple denetimlerin yapıldığını, pazar günü ekstra önlemlerin alınacağını ifade etti.

Pazar günü vatandaşa gösterilen istisnai durumun gösterilmeyeceğini belirten Vali Aydoğdu "istisnalar da ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Hiçbir şekilde, hiçbir vatandaşımız sokağa çıkmayacak. Bakkallar, manavlar, parklar dahil olmak üzere her yer kapalı olacak. Bir gün boyunca sabredeceğiz" dedi.

Vatandaşlara ihtiyaçlarınızı giderin çağrısında bulunan Vali sadece süt üreticilerin istisnai olarak sokağa çıkabileceğini bunun dışında bakkal, market gibi istisnaların bu hafta sonu geçerli olmayacağını belirtti.

Aksaray'ın mutasyonlu virüsün yayıldığı illerden biri olduğuna dikkati çeken Aydoğdu "Yapmamız gereken birbirimize destek olup kurallara uyacağız. Bunu kontrol altına aldığımız an sonuçlarını görmeye başladık. Uymayanları da uyaracağız. Bu süreç hepimizin birbirimizden sorumlu olduğu bir süreç. Kısa süre içerisinde bu gidişatı değiştireceğimize inanıyorum” dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir