• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...

EKONOMİ SERVİSİ

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Milli Görüş’ün merhum lideri ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma programına katıldı.

Programda katılımcılara hitap eden Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Erbakan’ın hükümeti döneminde vermiş olduğu zamların halen hatırlandığını belirterek, “Ben Erbakan hocayı arıyorum. Yoksula, fakire, memura, işçiye ve emekçiye o günkü ekonomik şartlarda o günkü politik ortamda hükümet ortağı olan tarafların ‘Hocam ne vereceğiz? Nerden bulacağız?’ dediğinde, ‘Önce vereceğiz sonra bulacağız’ diye cevapladığı yaklaşımın ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isterim” ifadelerini kullandı.

Erbakan Hoca’yı geçmişte darbeyle indirmek isteyenlerin bugün Erbakan’ı yad ediyor olmasına değinen Yalçın, “Dün vesayetin ırgatlarının, darbecilerin lejyonerlerinin, adı sivil beyni üniformalı yapıların, onu indirmek için elinden geleni ardına koymayanların bugün Erbakan’ı kullanmak gereken obje olarak kullanmak istemeleri takdiri ilahi mi hakikatin tecellisi mi onu kamuoyunun takdirine bırakıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.