• DOLAR 32.342
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2238.631
  • ...
Adıyaman Belediyesi şehrin farklı noktalarında kavşak çalışmaları başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman’ın en önemli sorunlarından bir tanesi olarak gösterilen trafik sorununu çözmek için yeni yollar açıp, mevcut yolları genişletilip yeni kavşaklar açma çalışmaları kapsamında iki yeni kavşak daha yapılıyor.

Karapınar Mahallesi’ndeki Kemalpaşa Caddesi'ni Karapınar Caddesi’ne bağlayan nokta ile sıklıkla trafik kazalarının yaşandığı Köy Hizmetleri Lokali yanındaki kısımda başlatılan kavşak çalışmalarıyla ilgili bilgi veren yetkililer, her iki kavşağı da kısa süre içerisinde hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karapınar Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Oruç ve Mithat Töken çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kavşağın tamamlanması ile buradaki trafik akışının daha rahat bir hal alacağını söyleyen yetkililer "Köy Hizmetleri Lokali önünde sık sık meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek için burada yol genişletme ve kavşak çalışmalarına başladık. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin de yazılı talebi ile hızlandırılan çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak inşallah.” dedi.

Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ömer Aslan ve mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetkililere ve ekiplere teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir