• DOLAR 32.381
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.93
  • ...
Malatya’da çeşitli suçlardan 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı, bir adet tüfek, 21 adet fişek, 21,49 gram metamfetamin, 32 adet uyuşturucu hap, 4,33 gram kubar esrar, 5,70 gram kannabinoid'in ele geçirildiği kaydedildi.

Bir kafede yapılan denetimde, işyeri sahibine ve şahıslara salgın kurallarına uymamaktan idari yaptırım tutanağı düzenlendiği ifade edildi.

Sarıcıoğlu Mahallesinde H.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki aracın kurşunlaması olayı ile ilgili 2 şahsın yakalandığı, şüphelilerden M.İ. adlı şahıs ile Malatya Stadyumunda meydana gelen 20 adet yağmur suyu mazgalı hırsızlığı olayının faili meçhul şüphelileri R.A. ve A.B.'nin yakalandığı ve her 3 şahsın adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Merkez Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde 22 noktada yapılan "Alternatif Yol Uygulaması" çalışmasında; 544 aracın ve 961 şahsın incelendiği, 619 şahsın sorgusunun yapıldığı, bir adet ruhsatsız kuru sıkı tabancanın ele geçirildiği, "Resmi belgede sahtecilik" suçundan aranan bir şahsın yakalandığı, muayenesiz bir araç ile yoklama kaçağı bir şahsa tutanak tanzim edildiği bildirildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir