• DOLAR 32.341
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2238.603
  • ...
Kızını taciz eden şahsı öldüren babaya tahliye kararı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş'ta kızını taciz eden şahsı öldüren Kadir Işık'a verilen ceza, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesince bozularak yeniden yargılanmasına ve tahliyesine karar verildi.

Kızını taciz eden sapığı vurdu

Kahramanmaraş'ta 5 Haziran 2018'de İsmetpaşa Mahallesi Egemenlik Caddesi'ndeki lokantanın ikinci katında meydana gelen olayda, 49 yaşındaki Kadir Işık, 26 yaşındaki kızı Z.I.'yı taciz ettiği öne sürülen 34 yaşındaki Tamer Çetin'e ruhsatlı tabancasıyla ateş etti.

Çetin, ambulansla götürüldüğü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı ve bir süre sonra hayatını kaybetti.

Cezası müebbetten 12 yıla düşürüldü

Olayın ardından tutuklanan Kadir Işık hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle Kahramanmaraş 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

3 Ocak 2020'de görülen karar duruşmasında mahkeme heyeti, Kadir Işık'ı önce 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı, ardından da haksız tahrik indirimi ve duruşmadaki saygılı tavrından dolayı cezayı 12 yıl 1 aya indirdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir