• DOLAR 32.367
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Gelecek Partisi'nden erken seçim çağrısı: Kendinizi yormayın...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kırıkkale'de partisinin Keskin 1. Olağan İlçe Kongresi'nde AK Parti hükümetine erken seçim çağrısında bulundu. 

Selçuk Özdağ, erken seçim çağrısında bulunarak, "Erdoğan ve Bahçeli'ye sesleniyorum, daha fazla kendinizi, kalbinizi yormayın. Lütfen daha fazla kendinizi ve ailenizi yormadan gelin, Türkiye'yi bir seçime götürün." dedi.

Bu ülkede Süleyman Demirel'e, Mesut Yılmaz'a yumruk atıldığını ifade eden Özdağ, şöyle konuştu:

"Bülent Ecevit'e yumruk atılmadı mı, kurşunlanmadı mı Kars'ta? Aynı şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atılmadı mı, kurşunlanmadı mı? İnönü'ye yapılmadı mı? Ankara'nın göbeğinde bana da yaptılar. Arkamdan saldırdılar. Onlar olmayacak ama Selçuk Özdağ olacak arkadaşlar. Benim fikirlerim yaşayacak. Beni öldürebilirler, önemli değil. Bu dünyada nefeslerimiz sayılı."

KENDİNİZİ VE AİLENİZİ YORMAYIN GELİN TÜRKİYE'Yİ SEÇİME GÖTÜRÜN
Selçuk Özdağ, bu yılın sonunda erken seçim olacağını savunarak, "Buradan Erdoğan ve Bahçeli'ye sesleniyorum, daha fazla kendinizi, kalbinizi yormayın. Lütfen daha fazla kendinizi ve ailenizi yormadan gelin, Türkiye'yi bir seçime götürün. Erken seçim hem sizin için iyidir hem Türkiye için iyidir." dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir