• DOLAR 32.388
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.494
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç, Bismil esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ile birlikte ilçede İstasyon Caddesi Özgürlük Bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

İlçedeki temaslarının ardından Dinç ve beraberindeki heyet, BismilHaber Gazetesini ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bismil için tarım sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Dinç, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kaydetti:

Bismil esnafımızı ziyaret ettik. Bismil'deki kardeşlerimizin misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları bizi duygulandırdı. Esnafımızla sürekli bir araya gelerek dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Talep ve önerilerini de dikkate alıp genel merkezimizle paylaşıyoruz.

Bismil, devletin tarım alanında öncelik vermesi gereken bir ilçemizdir. Çünkü Bismil'in tarım alanı neredeyse Diyarbakır'ın diğer ilçelerine oranla yüzde 50'sini karşılıyor. Yüzde 40'lık tarım alanının çoğu Bismil'e düşüyor. Bu yönü ile üretimin olduğu yerde devletin de Bismil'e ayrı bir önem vermesi gerektiği düşüncesindeyim.

Bismil ilçemizdeki yerel basını da ziyaret ettik. Yerel sorunlar başta olmak üzere ülke siyasetini konuştuk. Bu anlamda BismilHaber İmtiyaz Sahibi Musa Çelebi'ye çalışmalarında başarılar diledik.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir