• DOLAR 32.529
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2477.721
  • ...
İpekyolu Belediye Başkan Vekili Aslan ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak İpekyolu Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde bulunan Erçek Mahallesi’ndeki spor kurslarında eğitim gören 80'i aşkın çocuk ve gence ayakkabı, şort, tişört, eşofman takımı ile çanta, spor ayakkabı, krampon ve top dağıtım törenine katılan Başkan Vekili Aslan dağıtım törenin ardından gençlerle semaver çayı eşliğinde bir araya gelerek talepleri, önerileri dinledi.

İpekyolu Belediyesinin gençlerin hem fiziksel hem zihinsel gelişimine her zaman katkı sunduğu belirten Aslan, "Gençlerimize spor malzemesi dağıttık. Burada olmaktan çok mutluyum. Güzel, samimi bir ortam var. Önümüzdeki aylarda, salgın sürecinden sonrada maçlarımıza, etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu malzeme dağıtımımız ise hem kırsal hem de merkez mahallelerimizde devam edecek. İleriki süreçte salgın nedeniyle ara vermek zorunda olduğumuz liglerimiz başlayacak. Bu müsabakaların bazılarına bizde katılacağız. Bu etkinliklerimizi ilçemizin geneline yaymayı düşünüyoruz." dedi.

"Bir çocuğun hayatına dokunabilmek çok önemlidir"

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, esnaf buluşmasından sonra Erçek Yaşam Merkezi'nde resim, müzik ve bilgisayar kurslarında eğitim gören gençler ve çocuklarla bir araya geldi. Burada ilgili birim müdüründen çalışmalarla ilgili alan Başkan V. Aslan, kursiyerlerin canlı müzik performanslarına da eşlik etti.

Aslan'ın bir sonraki durağı esnaf buluşması ve mahalle toplantısı oldu. Mahalle esnafı yol, kaldırım ve doğalgaz ile ilgili problemlerin giderilmesini isterken Erçek Gölü çevresinin ve parkının da düzenlenmesini talep etti.

Mahalle sakinleri de özellikle kanalizasyon alt yapısının düzenlenmesini, mahallede banka ATM'si eksikliğinin giderilmesi ve yolların asfaltlanmasını istedi. 

Başkan Vekili Aslan da taleplerle ilgileneceklerini, ilgili müdürlerin bu konularda çalışma yapacaklarını kaydetti.  (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir