• DOLAR 32.314
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2277.446
  • ...
SON DAKİKA
Adıyaman'da bir beldede yüz yüze eğitime ara verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından salgının yayılmasını önlemek amacıyla Adıyaman merkeze bağlı Yaylakonak Beldesi'nde iki mahalle karantinaya alınırken yüz yüze eğitim ara verildi.

Adıyaman'da şu ana kadar salgın nedeniyle 5 köyde ve bir beldeye bağlı iki mahallede yüz yüze eğitime ara verildi. Merkeze ilçeye bağlı Zey (İndere), Yenigüven (Müsürka), Ağikan köyleri ve Besni ilçesine bağlı İzollu ve Sarıyaprak köyleri ve Yaylakonak Beldesi'nde iki mahalle 10 gün karantinaya alınırken yüz yüze eğitime de ara verildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada "Adıyaman Merkez ilçesine bağlı Yaylakonak Beldesinin Merkez ve Karaçalı Mahallelerinde 22.02.2021 tarihinde ikiden fazla hanede (Covid-19) vakası görüldüğünden 23.02.2021 tarihinden itibaren Adıyaman Merkez ilçesine bağlı Yaylakonak Beldesinin Merkez ve Karaçalı Mahallelerinde 10 gün süreyle karantina tedbirlerinin uygulanmasına, Adıyaman Merkez ilçesine bağlı Yaylakonak İlkokulu ve Ortaokulunda yüz yüze eğitim ve öğretim hizmetlerine karantina süresince ara verilmesine oy birliğiyle karar verildi." denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir