• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Adıyaman Belediyesi’nin asfalt plenti inşaatı devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hizmetin kalitesini ve oranını arttırmak ve daha az maliyetle bunu da yapabilmek amacıyla çeşitli yatırımlara imza atan Adıyaman Belediyesi’nin en önemli yatırımlardan bir tanesi olan asfalt plenti inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

İl Özel İdaresi ve Karayolları Şube Şefliği’nin Kuruçay Mevkiinde bulunan asfalt tesisi civarındaki 42 dönümlük alanda sürdürülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, sorumlulardan bilgi aldı.

İncelemeler sonunda, Nisan ayında hizmete başlaması planlanan tesis ile ilgili kısa bir bilgi veren Başkan Kılınç, bu yatırımla Adıyaman Belediyesi’nin artık kendi asfaltını üreteceğini ve asfalt giderinde yüzde 40 civarında bir kar elde edileceğini söyleyerek “İlimizde yaşanan yol sorununun çözümü için başlattığımız asfalt plenti tesisimizin inşaat çalışmalarını inceledik. Bu tesisi tamamladıktan sonra şehrimizin en ücra noktalarına kadar ulaşım sorurunu çözüp, vatandaşlarımızın önemli bir sorununa daha neşter vuracağız inşallah." dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir