• DOLAR 32.571
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2435.937
  • ...
Bağlar Belediyesi ilçede bulunan çöp konteynerlerini ve çeşmeleri yeniliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, 140 yerleşim yerinin tamamında mevsim koşulları ve çeşitli nedenlerle yıpranarak kullanılamaz hale gelen yaklaşık 500 çöp konteynerini bakım ve onarımdan geçirerek yenilemeye devam ediyor. Ayrıca esnaf ziyaretlerinde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ilçedeki bazı çeşmelerin onarımı için de talimat verdi.

İlçe merkezindeki 12 mahallede bulunan konteynerlerin tamir ve bakımını yaptırarak yenilenmiş haliyle vatandaşların hizmetine sunan Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki uzman personellerden oluşturulan teknik ekip bakım ve onarımın yanı sıra konteynerleri ilaçlayarak dezenfekte edip salgın sürecinde hastalık riskine steril hale getirdi.

Çöp konteyneri bulunmayan yerleşim yerlerine ise yeni konteynerler bırakılırken, kullanılamaz hale gelen konteynerler de yenileriyle değiştirilen ilçede 40 olan araç filosunu 90’a çıkarttıklarını Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, konteyner sayısını da rekor oranda artırdıklarını söyledi.

Haftanın hemen her günü gerçekleştirdiği mahalle, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde karşılaştığı sorunların çözülmesini sağlayan Beyoğlu, halk arasında Kuruçeşme olarak bilinen bölgede bakımsız olduğunu fark ettiği çeşmenin durumunu inceleyerek bakım ve onarımdan geçirilmesi talimatını verdi.

Ayrıca Beyoğlu, ziyaretler sırasında semt pazarlarını ve alışveriş bölgelerini gezerek semt pazarlarında hijyen ve fiyatlara özen gösterilmesini isteyip esnafın sorun ve taleplerine de çözüm bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir